Loading...

Om os

Presse

https://www.altinget.dk/civilsamfund/artikel/civilsamfundskoryfae-lancerer-tinder-for-frivillige-bestyrelser-og-kandidater

Bestyrelse

Christel Hawkins har 18 års erfaring fra det engelske civilsamfund, hvor hun har arbejdet med tilsynsførelse af civilsamfundets bestyrelser ved the Charity Commission samt har besat ledende stillinger i og ageret rådgiver til en bred vifte organisationer. Christel var derudover projektleder på udviklingen og lanceringen af www.icaewvolunteers.com som er en platform der forbinder frivillige organisationer, der mangler bestyrelsesmedlemmer med revisorer/ finans professionelle, der leder efter bestyrelsesroller i Storbritannien og var medforfatter på et online træningsprogram for frivillige bestyrelser. Christel sidder nu i bestyrelsen for en interesseorganisation i England og er ligeledes partner i det engelske konsulentfirma PG Collective.


Steen M. Andersen har i over 30 år arbejdet i charity sektoren, dels som informationschef i Hjerteforeningen, dels som generalsekretær i UNICEF Danmark. Steen har gennem årene siddet i en snes frivillige bestyrelser og har i dag sæde i 5 frivillige bestyrelser i NGOer og en højskole. Steen var med til at opbygge ISOBRO (Indsamlings brancheorganisationen) og var bla. formand for den arbejdsgruppe, der udarbejdede de første indsamlingsetiske retningslinier i Danmark. Herudover har Steen i UNICEF arbejdet meget med den såkaldt ”tredje” sektor internationalt.  I dag driver Steen sin egen rådgivningsvirksomhed og er ligeledes direktør for konsulentvirksomheden FCG Global Goals.